Ο Πρωταγόρας στο Σχολείο μου

Κάθε σχολείο μπορεί να αναλάβει το πρόγραμμα χωρίς έξοδα για το ίδιο ή τους μαθητές του. Ακολουθείστε τα εξής απλά βήματα ώστε να μάθετε πως:

1. Οργανώστε την ομάδα σας

Αρχικά πρέπει να οργανώσετε την πρώτη ομάδα σας. Χρειάζεστε τουλάχιστον 4 άτομα – 2 δικηγόρους υπέρ και δύο κατά – και έναν καθηγητή για Δικαστή. Όσο μαζεύεστε περισσότεροι θα μπορείτε να προσθέτετε μάρτυρες και δικαστές σε κάθε δίκη και να εναλλάσεστε στους ρόλους των δικηγόρων.

Team

2. Μάθετε πώς λειτουργεί η Δίκη

Αφού αποκτήσετε την ομάδα σας, κατεβάστε τον Κανονισμό των εικονικών δικών και μάθετε πώς πραγματοποιείται η δίκη. Τον κανονισμό θα πρέπει να διαβάσει και ο καθηγητής σας ώστε να γνωρίζει τον τρόπο αξιολόγησης κάθε ομάδας.

americanhistorybooks

3. Παρακολουθείστε την παρουσίαση

Στην αυτήν την σελίδα, θα βρείτε μία παρουσίαση εικονικής δίκης που μπορείτε να παρακολουθείσετε ώστε να δείτε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα σε δράση.

Presentation

4. Ορίστε μέρα και ώρα συναντήσεων

Σε συνεννόηση με τον καθηγητή σας, αποφασίστε ποια μέρα και ώρα θα βρίσκεστε για την εικονική σας δίκη. Το ιδανικό θα είναι να συναντιέστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο μπορείτε να βρισκέστε και πιο συχνά.

anime-school-anime-hd-wallpaper-1920x1080-8554

5. Ζητήστε προπονητή

Αν θέλετε βοήθεια για να ξεκινήσετε τις πρώτες φορές, μπορείτε να μας ζητήσετε προπονητή. Ο προπονητής είναι φοιτητής της πόλης σας ο οποίος έχει εκπαιδευτεί ειδικά για να βοηθάει τις ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα στο σχολείο τους.

microphone